Nedjelja u Malešnici: Orkestra Pokoloka i predstava Tko je ovdje lud?

Nedjelja u Malešnici: Orkestra Pokoloka i predstava Tko je ovdje lud?

Posljednji dan programa u Malešnici izuzetno je zabavan i komičan: klinci će od 19 sati uživati u predstavi-koncertu Orkestra Pokoloka u izvedbi čudesnog Teatra Poco Loco te će moći upoznati razne glazbene instrumente, slušati ih kako sviraju uživo, slušati o važnosti čitanja, ali i družiti se s likovima iz bajki: pjevati s Crvenkapicom, bježati od strašnog Vuka, učiti ritam s Palčicom, plesati s Princezom koja nije održala obećanje jednom Žapcu, upoznati podvodno kraljevstvo Male sirene, učiti kako se kuha Vještičja juha i još štošta.

Orkestra Pokoloka

Nedjeljni program završava uz predstavu Tko je ovdje lud? u režiji i izvedbi Marka Torjanca i Natalije Đorđević koja će pak nasmijati sve odrasle. Riječ je o kombinaciji  crne komedije i burleske koja jedosad doživjela više od 150 izvedbi. Kroz šest zabavnih psihoterapeutskih seansi, predstava postavlja ozbiljna pitanja o životu preispitujući standarde „normalnog“ u svijetu punom eksplozija, pobijenih vlada, stvarnih zečeva iz virtualnog svijeta, zagorenih kobasica u bijelom sosu i susreta s Bogom.

Tko je ovdje lud?

U svijetu pred pucanjem, u poliklinici na rubu grada, dvoje glumaca oživotvoruju plejadu prepoznatljivih likova te gledatelje, uz mnogo humora, upoznaju s osjetljivim disidentima iz stvarnoga svijeta, u isto vrijeme razotkrivajući svu njegovu krhkost. Predstava počinje u 21 sat.

Kompletan program u Malešnici je besplatan i održat će se na Trgu hrvatskih pavlina.

Klikom na “Prihvati sve kolačiće” pristajete na pohranjivanje kolačića na vaš uređaj radi poboljšanja navigacije web-mjesta, analize korištenja web-mjesta i pomoći u našim marketinškim naporima. Pročitajte naša  Pravila privatnosti za više informacija.