Završni dan u Ravnicama - program za sve generacije!

Završni dan u Ravnicama - program za sve generacije!

Zadnji dan u zadnjem ZKK kvartu donosi program koji će zadovoljiti svačije ukuse.

Nedjeljno prijepodne rezervirano je za klince: u 11:00 sati na rasporedu je cirkuska predstava Vita Min Show Triko Cirkus Teatra, interaktivni ulični show sa zračnim akrobacijama, a potom od 12:00 sati koncert-predstava Ljubiti, samo ljubiti Teatra Poco Loco. Romantična je to komedija za djecu i odrasle, koja govori o ljubavi i zaljubljivanju te kako smo spremni učiniti sve kada smo zaljubljeni. Potonja predstava inspirirana je pričama Zvonimira Baloga o odrastanju, vjeri u sebe, samopoštovanju i hrabrosti.

Ljubiti, samo ljubiti

Nakon pauze za ručak i odmor, program se u 16:00 sati nastavlja uz Bajke za bolje sutra – čitanjem zbirke obrada poznatih bajki i priča za djecu na koje su utjecale klimatske promjene. Nakon čitanja priča, svi zainteresirani mališani kroz likovnu će radionicu moći istražiti kreativne ideje i mogućnosti zaustavljanja i/ili usporavanja negativnih klimatskih utjecaja. 

Bajke za bolje sutra

U 17.30 sati će uslijediti predstava za odrasle – Ubu Ovo Ono - naime, putujuća kazališna trupa OvoOno zavidnih glumačkih i glazbenih vještina pokušat će odigrati apsurdni dramski tekst Kralj Ubu autora Alfreda Jarryja.

Ubu Ovo Ono


Večer će u Ravnicama završiti uz mini spektakl: koncert benda D Elvis od 19:30 sati. Uvijek kostimski i scenski besprijekorni, članovi benda priuštit će i najzahtjevnijoj publici čistu, iskonsku rock'n'roll zabavu! 

D Elvis

Dio nedjeljnog programa održat će se ispred OŠ Antuna Gustava Matoša, a dio na platou u Hegedušićevoj ulici. Kompletan program je besplatan!

Vidimo se u kvartu!

 

Klikom na “Prihvati sve kolačiće” pristajete na pohranjivanje kolačića na vaš uređaj radi poboljšanja navigacije web-mjesta, analize korištenja web-mjesta i pomoći u našim marketinškim naporima. Pročitajte naša  Pravila privatnosti za više informacija.