ZKK program počinje u petak u Malešnici!

ZKK program počinje u petak u Malešnici!

Prvi dan programa u Malešnici počinje u petak, 5. srpnja i to u 19 sati uz Zagrebački orkestar ZET-a koji će promarširati kroz Malešnicu i uvesti vas u sva ostala događanja; nastavlja se programom od 19.30 sati koji će posebno razveseliti one mlađe - vrtoglavoj cirkuskoj vožnji Grand Hotel Cirkus Cabareta u izvedbi Cirkulture i Loop Cirkusa te izvođača Matije Vuletića, Aleksandra Đikića, Tatjane Vuletić i Diane Fureš. Riječ je o izvedbi koja govori o gostu koji gorljivo želi odsjesti u Grand Hotelu, a potpuno je - švorc!

Grand Hotel Cirkus Cabaret

Program u petak privodi se kraju uz dva domaća filmska klasika koji su na rasporedu u 21 sat: duhoviti kratki film Moj stan velikana hrvatskog filma Zvonimira Berkovića te uz kultni film Tko pjeva zlo ne misli Kreše Golika.

Moj stan

Moj stan prvi je filmski uradak Berkovića, redatelja hrvatskog filmskog klasika Rondo i scenarista, po mnogima najboljeg hrvatskog filma, H-8, a na zabavan način govori o obitelji koja početkom 1960-ih seli u vlastiti stan u novoj zgradi. Na prestižnom festivalu u Cannesu osvojio je nagradu žirija zakratkometražni film. Potonji klasik Tko pjeva zlo ne misli sasvim sigurno ne treba posebno predstavljati - riječ je o jednom je od najgledanijih i najpopularnijih hrvatskih filmova u povijesti, pamti se po briljantnoj glumi Mie Oremović, Relje Bašića i Franje Majetića te funkcionira kao svojevrsni povijesni dokument, jer vjerno opisuje život i običaje u Zagrebu i njegovoj okolici 1930-ih godina.

Tko pjeva zlo ne misli

Kompletan program u Malešnici je besplatan i održat će se na Trgu hrvatskih pavlina.

Klikom na “Prihvati sve kolačiće” pristajete na pohranjivanje kolačića na vaš uređaj radi poboljšanja navigacije web-mjesta, analize korištenja web-mjesta i pomoći u našim marketinškim naporima. Pročitajte naša  Pravila privatnosti za više informacija.