ZKK nedjelja u Sigetu uz tri predstave i dva koncerta

ZKK nedjelja u Sigetu uz tri predstave i dva koncerta

Nedjeljni program počinje u 11:00 sati interaktivnom dječjom predstavom Zvukolika šuma Svetlane Patafta i Lucije Stanojević koja progovara o osnovnim glazbenim pojmovima: zvuku, ritmu, tempu, tonu i melodiji. Nakon izvedbe će uslijediti likovna radionica na kojoj će djeca crtati ono što – čuju!

Zvukolika šuma

Nakon toga, od 12:00 sati održat će se koncert benda Peso Neto, trio sastava koji čine iskusni glazbenici hrvatske jazz i pop scene.

Peso Neto

Nakon pauze za ručak i odmor, u poslijepodnevnim satima, od 17:30 sati bit će izvedena predstava Stative, zajednički projekt cirkuskih umjetnika Klare Barišić i Domagoja Šoića.

Dementronomes

Program završava koncertom benda Dementronomes, zagrebačkog sedmeročlanog funk benda koji je na rasporedu u 18:30 sati te izvedbom izuzetno zabavne predstave Prekid preko veze (20:00 sati) kazališta Moruzgva proizašle iz pera renomiranog francuskog autora, redatelja i glumca te dobitnika prestižne Molièreove nagrade, Tristana Petitgirarda, a u režiji Krešimira Dolenčića. Ovu hit-predstavu koja će vas provesti kroz turbulentne vode ljubavnih prekida izvode Matija Šakoronja, Petra Kurtela i Filip Detelić.  

Prekid preko veze

Kompletan program u Sigetu je besplatan i održat će se na platou u ulici Prilaz Ivana Visine. Program uključuje i obilazak Brodarskog instituta uz stručno vodstvo i predavanje, no sva mjesta za taj program su popunjena.

Klikom na “Prihvati sve kolačiće” pristajete na pohranjivanje kolačića na vaš uređaj radi poboljšanja navigacije web-mjesta, analize korištenja web-mjesta i pomoći u našim marketinškim naporima. Pročitajte naša  Pravila privatnosti za više informacija.