Objavili smo program za prva tri kvarta!

Objavili smo program za prva tri kvarta!

Zagrebački kvartovi kulture projekt je putem kojeg kultura tijekom nadolazećih mjeseci kreće na proputovanje: tijekom šest vikenda u sedam zagrebačkih kvartova bogat i raznovrstan kulturno-umjetnički program zaživjet će privremeno u Novom Jelkovcu, Svetoj Klari, Malešnici, potom Sigetu, Gajevu i Srednjacima te Ravnicama. Objavili smo program za prva tri kvarta u lipnju i srpnju!

Program uključuje sadržaj za sve generacije: koncerte, kazališne predstave za djecu i odrasle, filmske projekcije na otvorenom, kao i cirkuske predstave te vratolomije.

Ideja iza ovog projekta jest kulturu proširiti po kvartovima – umjesto da vi odlazite na kulturne programe diljem grada, kultura dolazi kvama!

Sav program je besplatan i najvećim dijelom će se održati na otvorenom. Kultura putuje kvartovima po sljedećem rasporedu: od 7. do 9. lipnja u Novom Jelkovcu, od 21. do 23. lipnja u Svetoj Klari, od 5. do 7. srpnja u Malešnici te potom u rujnu u Sigetu, Gajevu i Srednjacima te Ravnicama.

Klikom na “Prihvati sve kolačiće” pristajete na pohranjivanje kolačića na vaš uređaj radi poboljšanja navigacije web-mjesta, analize korištenja web-mjesta i pomoći u našim marketinškim naporima. Pročitajte naša  Pravila privatnosti za više informacija.