Subotnji ZKK program u Srednjacima

Subotnji ZKK program u Srednjacima

Zbog najavljenih vremenskih uvjeta, veći dio programa Zagrebačkih kvartova kulture tijekom vikenda u Gajevu i Srednjacima održat će se u zatvorenom prostoru. Zbog ograničenog kapaciteta, besplatne ulaznice se moraju rezervirati unaprijed online. Program i linkove na rezervaciju ulaznica pronađite ovdje.

Program u subotu počinje u 11:00 sati, a namijenjen je najmlađima - predstava Nježni sport u režiji Marija Kovača nastala je prema istoimenom kultnom stripu Ivice Bednjanca koji je godinama izlazio u Sportskim novostima i drugim publikacijama te je obilježio generacije i generacije čitatelja. Predstava će biti izvedena u Mjesnom odboru Horvati-Srednjaci (Horvaćanska cesta 54).

Nježni sport

Program se nastavlja od 18:00 sati uz dozu cirkusarije - ekipa iz Cirkulture kroz izvedbu Kesten i Papaja publiku će dovesti do smjehoplača! Svi zainteresirani moći će se potom uključiti u radionicu žongliranja i hula hoopa. Predstava i radionica održat će se u Mjesnom odboru Horvati-Srednjaci (Horvaćanska cesta 54).

Kesten i papaja

Glazbeni program uključuje koncert  marisol, akustično-elektroničkog autorskog dvojca koji donosi zvuk s elementima nekog „staro–novog“, ali pomaknutog Mediterana.koji je na rasporedu u 19:00 sati u Mjesnom odboru Horvati-Srednjaci (Horvaćanska cesta 54).

marisol

Subotnji program završit će uz, prema izboru hrvatskih filmskih kritičara, najbolji domaći film svih vremena! Riječ je o akcijskoj drami H-8 Nikole Tanhofera baziranoj na istinitom događaju, koja prati sudbine putnika autobusa uoči stravične prometne nesreće. Projekcija filma započinje u 21:00 sat u Mjesnom odboru Horvati-Srednjaci (Horvaćanska cesta 54).

H8

Vidimo se u kvartu!

Klikom na “Prihvati sve kolačiće” pristajete na pohranjivanje kolačića na vaš uređaj radi poboljšanja navigacije web-mjesta, analize korištenja web-mjesta i pomoći u našim marketinškim naporima. Pročitajte naša  Pravila privatnosti za više informacija.