Subota u Svetoj Klari: koncert The Sick Swing Orchestre i film Priscilla!

Subota u Svetoj Klari: koncert The Sick Swing Orchestre i film Priscilla!

Današnji program stanovnicima Svete Klare donosi jedan koncert i jednu filmsku projekciju.

The Sick Swing Orchestra sastavljen je od glazbenika iz Zagreba i Samobora. Repertoar benda sastoji se od njihovih obrada poznatih standarda i evergreena iz doba dixielanda, swinga i jivea. Koncert počinje u 19.30 sati!

The Sick Swing Ocrhestra

Filmski program pak uključuje projekciju filma Priscilla koji će biti prikazan u 21 sat. Kroz Priscilline oči, scenaristica i redateljica Sofia Coppola predstavlja nam do danas neviđenu stranu velikog američkog glazbenog mita kroz odnos Elvisa i Priscille te njihov turbulentan brak – od njemačke vojne baze do Gracelanda, njegovog imanja iz snova – u ovom dirljivom i zanosno detaljnom portretu o ljubavi, fantaziji i slavi. Film je premijerno prikazan u Veneciji, gdje je glumica Cailee Spaeny za ulogu Priscille osvojila nagradu Coppa Volpi za najbolju glumicu.

Priscilla

Klikom na “Prihvati sve kolačiće” pristajete na pohranjivanje kolačića na vaš uređaj radi poboljšanja navigacije web-mjesta, analize korištenja web-mjesta i pomoći u našim marketinškim naporima. Pročitajte naša  Pravila privatnosti za više informacija.