Subota u Malešnici: predstave, cirkuska radionica, koncert i film!

Subota u Malešnici: predstave, cirkuska radionica, koncert i film!

Subotnji program zadovoljit će ukuse svih generacija: jutro je posvećeno onima namjlađima - u 11 sati će biti izvedena zabavna i vrckava predstava Matovilka skupine Kazališni moljci i produkciji Tvornice lutaka, inspirirana istoimenom knjigom braće Grimm koja za cilj ima pobuditi dječju strast za knjigom. Izvode je Filip Detelić, Borko Perić, Josip Brakus i Matija Šakoronja.

Matovilka

Program se nastavlja kasnije poslijepodne i to od 18.30 sati uz cirkusku predstavu Čarolija šešira Cirkorame i izvedbi Ratka Bokića i Ive Frangeša. Nakon predstave će se održati i radionica cirkuskih vještina za djecu.

Čarolija šešira

Večernji program uključuje koncert i film u kojima će moći uživati svi posjetitelji. Od 19.30 sati održat će se koncert benda Silver Lining koji njeguje tradiciju jazza i uličnog sviranja, a čije spontane i autentične izvedbe često možete doživjeti na početku Ilice blizu Name ili na uglu Gajeve ulice kod Hotela Dubrovnik.

Silver Lining

Večer će završiti projekcijom novog remek-djela velikog njemačkog redatelja Wima Wendersa, filmom Savršeni dani koja je na rasporedu u 21.15 sat! Spomenuti film duboko je dirljiv i poetičan prikaz ljepote svakodnevnog svijeta koji nas okružuje, a među priznanjima izdvajamo nominaciju za nagradu Oscar u kategoriji najboljeg međunarodnog filma te dvije nagrade na Cannes Film Festivalu.

Savršeni dani

Kompletan program u Malešnici je besplatan i održat će se na Trgu hrvatskih pavlina.

Klikom na “Prihvati sve kolačiće” pristajete na pohranjivanje kolačića na vaš uređaj radi poboljšanja navigacije web-mjesta, analize korištenja web-mjesta i pomoći u našim marketinškim naporima. Pročitajte naša  Pravila privatnosti za više informacija.