Nedjelja u Novom Jelkovcu: dvije predstave i koncert za kraj!

Nedjelja u Novom Jelkovcu: dvije predstave i koncert za kraj!

Posljednji dan programa u Novom Jelkovcu donosi jednu dječju predstavu, jednu predstavu za odrasle te jedan koncert.

U 17.30 na rasporedu je dječja predstava Vještica Hillary i uvrijeđeni kontrabas zagrebačkog Hrvatskog narodnog kazališta kroz koju će mali gledatelji imati priliku učiti o raskošnom svijetu opere kroz zgode jedne posebne operne vještice. Riječ je o nastavku HNK-ove dječje uspješnice, predstave Vještica Hillary. U izvedbi zagrebačke Opere i ova predstava nastaje prema tekstu autora Petera Lunda i glazbu Winfrieda Radekea, redatelj je Krešimir Dolenčić, a predstavu izvode Tesa Litvan, Adela Golac Rilović, Tvrtko Stipić.

Gadjo Manouche


U 18.30 sati koncert će održati bend Gadjo Manouche, sastavljen od članova Sick Swing Orchestra, s ciljem da sviraju gypsy swing (jazz manouche). Jazz manouche oslanjao se na swing glazbu, dodavši elemente europske romske glazbe i tako taj pravac postaje autentičnim europskim jazzom.

Kad udari južina

Nedjeljni program kao i uopće program u Novom Jelkovcu završava predstavom Kad udari južina koja će biti izvedena u 20 sati. Komedija je to o dvije mlade žene pred raljama života u režiji Nevene Vukes i produkciji B GLAD koju izvode glumice Jagoda Kumrić i Petra Kraljev.

Kompletan nedjeljni program bit će održan na platou u Ulici Ladislava Šabana, u bloku A.

Klikom na “Prihvati sve kolačiće” pristajete na pohranjivanje kolačića na vaš uređaj radi poboljšanja navigacije web-mjesta, analize korištenja web-mjesta i pomoći u našim marketinškim naporima. Pročitajte naša  Pravila privatnosti za više informacija.