Nedjelja u Gajevu uz dvije predstave i koncert

Nedjelja u Gajevu uz dvije predstave i koncert

Nedjeljni program u Gajevu počinje u 11:00 sati dječjom predstavom Nevidljivo Teatra Tirena u režiji Tihane Strmečki, koja se bavi usamljenošću i fenomenom imaginarnih prijatelja pomoću kojih djeca često prorađuju ono što ih muči. Predstava će biti izvedena u Mjesnom odboru Gajevo (Koprivnička 47). Svoje besplatne ulaznice rezervirajte na ovom linku.

Nevidlljvo

Zbog loših vremenskih uvjeta, predstava Traits francuske trupe SCOM je otkazana, no od 18:30 sati za dobru atmosferu pobrinut će se popularni JeboTon Ansambl, ulični sastav koji već godinama uveseljava Zagrepčane svojim gerilskim svirkama kod Cvjetnog trga. Program će se održati ispred Mjesnog odbora Gajevo (Koprivnička 47), a u slučaju kiše seli u dvoranu MO Gajevo.

JeboTon Ansambl

Program završava predstavom Fešta Teatra EXIT, autorskim projektom Josipe Anković i Josipa Ledine, koja je na rasporedu u 20:00 sati u Mjesnom odboru Gajevo (Koprivnička 47).  Ova zabavna izvedba ismijavajući naše ljubavne, bračne i rodne odnose rastvara brojne stereotipe kojih često nismo ni svjesni. Besplatne ulaznice za izvedbu rezervirajte ovdje.

Fešta

Vidimo se u kvartu!

Klikom na “Prihvati sve kolačiće” pristajete na pohranjivanje kolačića na vaš uređaj radi poboljšanja navigacije web-mjesta, analize korištenja web-mjesta i pomoći u našim marketinškim naporima. Pročitajte naša  Pravila privatnosti za više informacija.