Kultura u rujnu putuje kroz Siget, Gajevo i Srednjake te Ravnice!

Kultura u rujnu putuje kroz Siget, Gajevo i Srednjake te Ravnice!

Nakon Novog Jelkovca, Svete Klare i Malešnice, Zagrebački kvartovi kulture održat će se 7. i 8. rujna u Sigetu, 14. i 15. rujna u Gajevu i Srednjacima te 21. i 22. rujna na Ravnicama.

Tijekom lipnja i srpnja, projekt Zagrebački kvartovi kulture u spomenutim je kvartovima kroz trodnevne programe lokalnoj publici omogućio direktan kontakt s kulturno-umjetničkim sadržajem: kazališnim predstavama za djecu i odrasle, koncertima, filmskim projekcijama na otvorenom i izvedbama suvremenog cirkusa. Atmosferu s prva tri izdanja ZKK-a osjetite kroz naš video.

Rujan donosi novi program u novim kvartovima kroz vikend druženja - kultura će tako proputovati kroz Siget, Gajevo/Srednjake i Ravnice te tamošnjem stanovništvu omogućiti da je konzumiraju kod kuće, u vlastitom dvorištu i susjedstvu!

Kompletan program za sva tri kvarta objavljujemo u ponedjeljak, 26. kolovoza ovdje.

Zagrebački kvartovi kulture pilot je projekt u organizaciji Centra za kulturno-društveni razvoj Novi prostori kulture, a održava se uz podršku Grada Zagreba. Tijekom šest vikenda u sedam će se kvartova održati više od 50 različitih programa uz više od sto izvođača.

Klikom na “Prihvati sve kolačiće” pristajete na pohranjivanje kolačića na vaš uređaj radi poboljšanja navigacije web-mjesta, analize korištenja web-mjesta i pomoći u našim marketinškim naporima. Pročitajte naša  Pravila privatnosti za više informacija.