Danas završava program u Svetoj Klari!

Danas završava program u Svetoj Klari!

Posljednji dan programa u Svetoj Klari namijenjen je i djeci i odraslima i to kroz dvije predstave i jedan cirkuski show!

Lovci na snove dječja su predstava u produkciji organizacije LOFT i režiji Morane Dolenc koju izvode Neven Matoša iBruno Kontrec, a na rasporedu je u 18 sati. Kroz magičnu inovativnu koreografiju pokreta, predmeta i zvuka Lovci na snove predstavljaju vožnju karuselom po dječjem snivanju koja publiku uči zapamtiti, analizirati i prihvatiti snove: ma kakvi oni bili, jer se iza snovitih slika kriju upravo vlastite misli, želje i strahovi. Lovci na snove odgovorno tvrde da prihvatiti i zavoljeti svoje snove znači prihvatiti i zavoljeti samoga sebe – onakav kakav jesi!

Lovci na snove

U 19 sati će uslijedi izvedba autora i izvođača Klare Barišić i Domagoja Šoića koji nastupaju pod imenom Quoz a’Durac, a izvest će Stative - riječ je o suradnji cirkuskih umjetnika vrlo različitih pozadina, ali s jednom poveznicom: cjeloživotni osjećaj da su nadomak zabijanja gola, uvijek s istim rezultatom – pogađanjem stative.

Stative

Program u Svetoj Klari završava u 20 sati predstavom Legitimacije u režiji Morane Dolenci produkciji već spomenute organizacije LOFT, a koju izvode Lidija Kraljić, Nina Sabo, Valentina Lončarić i Deni Sanković. Legitimacije su zamišljene kao izvedbeno putovanje koje se bavi osobnim pričama izvođača, njihovim oprostorenjem, taktilnošću i srži glumačkog senzibiliteta. Ideja za predstavu nastala je na mjestu susreta kazališta, lutkarstva, psihoanalize i psihologije sjećanja, a glavni joj je cilj saznati kako od jednog predmeta, susreta ili događaja nastaju priča, sjećanje, emocija, temperament i pogled na svijet.

Legitimacije

Program u Svetoj Klari održava se od 21. do 23. lipnja ispred Osnovne škole Sveta Klara i u potpunosti je besplatan.

Klikom na “Prihvati sve kolačiće” pristajete na pohranjivanje kolačića na vaš uređaj radi poboljšanja navigacije web-mjesta, analize korištenja web-mjesta i pomoći u našim marketinškim naporima. Pročitajte naša  Pravila privatnosti za više informacija.